Alessandria

We zitten nu een dagje in Alessandria. Gisteren ging de temperatuursensor van de bus stuk, dus die heb ik vanmorgen vervangen. (Rob bedankt voor de assistentie per sms)

Na Arco zijn we naar een klimgebied gegaan tussen Brenta en Arco in. Tijdens een verloren middag hebben we nog wat reddingsoefeningen herhaald.
De dag erna zijn we gaan klimmen in Preore, een gebied dat behaakt is door 2 houtsnijders. Zij hadden een aantal houtsnijwerken verstopt in de routes.
Daarna zijn we naar de Brenta groep in de Dolomieten gegaan. We hebben de Via Ferrata Bocchetta Alta gelopen:
Camping – Rif. Tuckett – Rif. Alimonta – Rif. Pedrotti – Rif Apostoli – camping.
Het weer zat niet heel erg mee. We hebben vanalles gehad: regen, zon, hagel, sneeuw, onweer en vooral veel bewolking.

Verder was het een erg mooie en afwisselende tocht. Jammer dat we in het begin geen uitzicht hadden door de bewolking. De route schijnt door het mooiste deel van het gebied te lopen. Een kleine foto impressie:
Aangezien het weer zo wisselvallig was, hebben we besloten om de laatste 2 dagen in 1 dag te lopen. We hadden geen zin om weer een middag en avond in een hut te hangen omdat het weer te slecht was voor een kleine dagtocht.
Gisteren zijn we weer op weg gegaan, richting Alessandria. De eerste camping waar we wilden staan was vol. Tenminste zo begrepen we dat. Nu staan we op een camping met een hele zut muggen.
Morgen gaan we verder, weer terug richting Frankrijk. We zijn van plan een tochtje te doen in het Monviso gebied.
Tot de volgende keer,
Charissa en Fred
Advertenties

4 gedachten over “Alessandria

  1. He luitjes,Wat een ongelofelijk mooi gebied is het daar. Erg mooie foto’s ook.Ondanks (dankzij?) het slechte weer krijgt het wel iets heel mysterieus.Temp sensor was een klein probleem, fijn dat je de reserve-onderdelen mee had genomen!!Ik begrijp dat je toch niet de 4l hebt afgetapt, maar gewoon net als “bartje” je vinger in het gat hebt gestopt? 🙂Veel plezier nog,groet,Rob & Nadine.

  2. Hoi Fred en Charissa,Foto’s zijn fantastisch. Het lijkt wel of we samen op vakantie zijn. Ruig gebied en hoge bergen, zo te zien. Foto met de hagel is erg overtuigend.Van de muggen moeten jullie je niets van aantrekken. Die zijn er alleen maar om jullie te plagen.Wandel ze verder en blijf genieten,Mam en Pap uit Amstenrade

  3. Hoi Fred en Charissa,Geweldige foto’s! Ik was even niet op de site geweest, dus ik mocht net even bijlezen. Het ziet er allemaal goed uit, het doet mij verlangen naar de vakantie, maar die is gelukkig nog maar 2 dagen verwijdert en het wordt dan eindelijk goed weer.Hoe dan ook erg leuk op jullie reis zo mee te krijgen…heeeeeeel veeeel plezier!Groetjes Maud

  4. He daar,Je vroeg per sms ook nog hoe het met de verhuizing staat…Het is nog lang spannend (frustrerend??) geweest of het allemaal door zou gaan, maarrrrrGisteren (vrijdag de 13e) hebben we dan eindelijk de sleutel gekregen!!!Je mag de bus na jullie vakantie dus komen inleveren in Baarn!!Groetjes,Rob en Nadine.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s