Email van een mobiele telefoon (msg: We zijn weer terug op de camping. Het was een mooie en leuke tocht ondanks het weer.)

>— Begin bericht —

We zijn weer terug op de camping. Het was een mooie en leuke tocht ondanks het weer.

>— Einde bericht —

Advertenties

3 gedachten over “Email van een mobiele telefoon (msg: We zijn weer terug op de camping. Het was een mooie en leuke tocht ondanks het weer.)

  1. Hoi Charissa en Fred,We vinden het fijn voor jullie, dat het een mooie en leuke wandeltocht is geweest, ondanks het weer.Onze vakantieweek is ondanks het weer ook goed verlopen. Na de buien in de tuin gewerkt en tijdens de buien op stap geweest.Gisteren waren we bij Mariet en Wiel Bastings en de vroegen hoe het met Fred is. Hun zoon Rob is sinds maandag begonnen bij het KNMI in de Bildt.We hebben hun verteld over jullie vakantie dit jaar en moesten aan jullie de groetjes doen.Wat wordt jullie volgende tour?Alvast beter weer gewenst en tot mails.Pap en Mam uit Amstenrade.

  2. Hoi Fred en Charissa,Ik zat gewoon te watertanden bij het zien van jullie foto’s van de Brenta.Tja…… deze ouwe muts moest zich destijds nog wassen bij een put met gletsjerwater bij de oude, toen nog piepkleine rif. 12 Apostoli.Al mijn mooie herinneringen aan de route kwamen weer terug.Helaas was de bochetta alte toen vanwege de massa’s sneeuw niet helemaal te lopen. Ook de 2e keer dat we daar waren niet.Ook gekampeerd in Molveno?En als je nog eens terug gaat naar Riva , daar kun je ten noorden een enorme via ferrata op.Duzelingwekkend lang, je weet niet wat je ziet.Wij zijn net terug uit Oostenrijk.Een week hotel, ja ja effe wat anders.Jongens, geniet er heel erg van en ik zal jullie blijven volgen.Veel groetjes van Jopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s